Oppskrifter fra Publiko på Apéritif

Hva med å imponere familie og venner med en ny vri på fredagstacoen, eller med en drink av gin laget på den klassiske måten? Apéritif gir deg to av våre oppskrifter. En spennende taco som gir en helt ny smaksopplevelse, og en gin sour drink som er garantert å få smaksløkene til å sprelle.

Sei i taco

Hva med en ny vri på tacoen, der kålrot fungerer som tacoskjell og kjøttdeig og salsa er byttet ut med marinert sei og plomme? En smaksrik taco som fungerer godt som et fullt måltid, eller som en delerett. Apéritif, som er Norges største nettsted for mat og drikke, har lagt ut oppskriften på vår spennende taco-vri med sei, slik at du kan teste den smakfulle retten hjemme på eget kjøkken. Sei i taco er en taco-rett som har omrokert fullstendig på de tradisjonelle ingrediensene. De er i stedet byttet ut med nye spennende smaker. Det er kun den kjente, kjære guacamolen som vi har beholdt her.

Gin sour a la Publiko

Er du glad i spennende drinker og trenger ny inspirasjon, er vår gin sour en god kandidat. Dette er en frisk drink laget på den klassiske måten, men med en moderne vri. Her gir vi den gode drinken litt drahjelp fra honning, agurk og kvernet pepper. Oppskriften på vår gin sour drink er lagt ut på Apéritif. Den er enkel å lage, og tar bare noen få minutter. Både du og gjestene dine vil bli imponert over hvor god denne drinken er.

Opplev flere spennende smaker i vår restaurant på Majorstuen

Har du lyst på flere spennende smaksopplevelser, kan du komme innom restauranten vår på Majorstua. Menyen vår er fullspekket med retter som gir smaksløkene nye opplevelser du kommer til å elske. Du kan bestille et bord, eller komme rett til restauranten vår.