Om oss

Folkelighet

Publiko kommer fra det spanske ordet publico som på norsk betyr publikum eller allmennhet.

For oss er dette det perfekte navnet for å markere at vi ønsker å skape et folkelig sted. Vi byr på unike lokaler og ønsker å være din nabolagsrestaurant på Majorstuen. Du vil møte en uformell atmosfære, fantastisk service og rammer for en hyggelig kveld dere sent vil glemme. Våre gjester kan reservere bord,  men også komme uanmeldt for drop-in alle åpningsdager. Vi ønsker dere velkommen til en fantastisk restaurantopplevelse!

Bærekraft

Publiko er vår versjon av bærekraft. Vi bruker helst lokale råvarer,  lokalt øl og alkohol når kvaliteten er på topp. Vi vil tilpasse våre menyer etter sesong, og vår respekt for råvarene fører til at minst mulig mat kastes. Med bakgrunn i denne holdningen benytter vi hele dyr i den grad det lar seg gjøre.  Vi lar vårt kjøtt mørnes i eget mørningsskap for å gi deg en smaksopplevelse utenom det vanlige. Alt på grønnsaken skal brukes, og vi benytter norsk fisk og annen sjømat med  fokus på de beste norske råvarer.

Lekenhet

Vi vil prøve å leke med de beste råvarer norske bønder kan levere, i kombinasjon med det beste fra Europa. Dere vil under et besøk på Publiko få presentert nye varianter av kjente retter, og få helt nye kulinariske bekjentskaper. Ved å kombinere moderne teknikker og lokale råvarer på nye måter ønsker vi å skape en minneverdig opplevelse.

Grill

Josper-grillen vil stå sentralt på Publikos kjøkken, og grilling som teknikk vil bli brukt flittig i våre retter.

Den spanske Josper-grillen er kjent for sin unike varmekontroll, sitt lave kullforbruk og høye effektivitet.

Åpningstider

På grunn av en vannlekkasje er dessverre restauranten stengt på ubestemt tid.