Julebord på Publiko

Julebordet er et populært arrangement og en viktig tradisjon for bedrifter og vennegjenger i førjulstiden. Er dere på utkikk etter et lokale og mat til årets julebord, ønsker vi dere velkomne til oss i Publiko. Publiko er en folkelig restaurant, med fokus på god atmosfære, bærekraftig mat og retter som gir gode opplevelser. La oss stå for årets julebord.

Nabolagsrestauranten med bærekraftig mat til julebordet

Hos Publiko tar vi imot selskap på 12-24 personer i vårt Chambre Séparée. Dette er et privat rom i kjelleren, som er skjermet fra resten av gjestene og personalet i restauranten. Menyen blir skreddersydd med råvarer etter det beste sesongen har å by på. Bærekraft står i fokus, hvor vi er opptatte av å bruke lokale råvarer, hvor det meste på grønnsakene og dyrene brukes, slik at så lite som mulig kastes.

Vi byr på kjente retter og smaker med en ny vri, servert i unike lokaler med en behagelig atmosfære. Menyen settes sammen av retter hentet fra det norske kjøkken, i kombinasjon med europeiske råvarer. Her blir dere servert både små og store retter som er perfekte å dele rundt bordet, slik at en kan oppleve flere smaker gjennom kveldens julebord. Vi benytter oss av tørrmodning av kjøtt som en teknikk for et mørt kjøtt, og for å hente frem de beste smakene kjøttet kan gi. Rettene som settes sammen i menyen, tilbyr noe for enhver smak.

Book inn årets julebord hos Publiko

Årets julebordsesong nærmer seg med stormskritt. Ta med kollegene eller vennegjengen på et skikkelig julebord hos Publiko, med god mat og drikke i et privat lokale. Restauranten vår er din nabolagsrestaurant på Majorstuen, i Vibes gate. For mer informasjon eller ønske om å booke inn julebordet hos oss, send oss en e-post. Book vårt private lokale på ønsket dag, før det fyller seg opp. Velkommen skal dere være.