Catering

Publiko catering passer til både de store og små anledningene.

Vi tilbyr tre forskjellige menyer men kan også skreddersy en meny etter dine ønsker. Hvis du ønsker å leie en kokk bringer vi gjerne restauranten hjem til deg.

For spørsmål, send oss en mail til booking@publiko.no

 

CATERING MENYER – PUBLIKO GRILL 

Publiko ”Chefs meny”
6 uker tørrmodnet entrecôtekam –
(500g pr person ink bein)
Bakte piquillos paprika
Potet & aspargessalat
Hjertesalat med røkte tomater og syltet rødløk
Chimichurridressing
Alioli og brød

560,-

 

Publiko ”mix” grill
Hel grillede argentinske villreker, estragonmajones
Entrecôte, grillet hjertesalat og chimichurri dressing
Glaserte spareribs, blue cheesekrem
Lammepølser og ratatuilli
Potetsalat med vårløk og kappers i sennepsdressing
Grillede grønnsaker i urteolje og hvitløk
Alioli og brød

520,-

 

Publiko ”Lam”
Helgrillet lammebog, rosmarinsjy
Bakte småpoteter, urter
Tomatsalat, syltet løk og ramsløk
Bulgursalat, agurk, bladpersille, stangselleri og sherrytomat
Squashsalat, parmesan og pinjekjerner
Aspargesbønner i sitronolje
Hummus
Alioli og brød

420,-

 

Kokk kr 350 pr time