Aktuelt

Oppskrifter fra Publiko på Apéritif

Hva med å imponere familie og venner med en ny vri på fredagstacoen, eller med...

Les mer

Ansvar for miljøet

Publiko er opptatt av miljø, og har derfor et fokus på bærekraft når vi velger...

Les mer

Julebord på Publiko

Julebordet er et populært arrangement og en viktig tradisjon for bedrifter og vennegjenger i førjulstiden....

Les mer

Anmeldelse i DN

“Det er liksom Maaemo anno 2011, i gateversjonen” sa DN om oss i 2016. Vi...

Les mer

Anders Husa

Vi har hatt besøk av Anders Husa som testet ut vår lunsjmeny en solfylt sommerdag på...

Les mer

Anmeldelse i Dagsavisen

Vi hadde Dagsavisen på besøk, de hadde blant annet dette å si om oss: "Publiko...

Les mer

Tørrmodning

Tørrmodning av kjøtt er en tradisjonell teknikk brukt til foredling av kjøtt. Vi bruker et...

Les mer

Anmeldelse av DN

DN hadde dette å si om oss: "Suksessoppskriften på en god nabolagsrestaurant." "Det er liksom...

Les mer